Bert-Jan.com

Kleine aanpassingen Wed 10 Mar 2004
Ik heb er een hekel aan op webpagina's fullscreen te draaien. Als multi-head user (2 schermen op het moment, 3 ligt in het verschiet maar ik heb nog geen derde 17" monitor) ben ik erg gewend en gehecht aan maximale ruimte op mijn desktop. Op allerlei manier probeer ik zoveel mogelijk diepte en vrijheid te creeëren op mijn scherm, met de achtergrond van deze site bijvoorbeeld. Dat, gecombineerd met mijn wens om altijd 800x600 compatible site te bouwen, heeft ertoe geleid dit weblog 770 breed te maken; sommige mensen kunnen niet meer weergeven (schijt aan eigenlijk) en nu kan ik m'n browser op het formaat laten waarop ik hem gewend ben.
Voor optimale weergave raadt ik overigens Mozilla aan, mijn favoriete browser. Als sinds de release van versie...
reacties (1)
Nog maar weinig nieuws Sun 08 Feb 2004
Beetje gebrek aan tijd om hier iets leuks van te gaan maken zoals je wel merkt. Ben de hele week druk bezig geweest in het nieuwe pand van de zaak. We zijn er een week geleden ingetrokken en we zijn druk bezig geweest kabels te trekken voor het netwerk en vervolgens met het activeren van het netwerk. Na een beetje onenigheid met de nt4 server werkt het lokale domein ook weer. Nu is het nog wachten op *een* lijntje naar buiten. Er komt sdsl aan maar er is nog niet eens telefoon aanwezig en zijnde een internet-afhankelijk bedrijf hou je weinig opties over. Vrijdag een dagje thuis gewerkt en maandag zal dat ook wel moeten want ik ben met aanpassingen aan het sms platform bezig die af moeten.
Nu ga ik maar eens pitten. Misschien heb ik morgen zin in wat werk en ga ik ermee aan de slag. Kunnen...
reacties (6)
Weblog Sun 01 Feb 2004
Een weblog.
Na lang na hebben zitten denken over wat ik nou eigenlijk hier online wilde gaan zetten heb ik het maar bij een weblogje gehouden. Verder weet ik niks te bedenken en al was dat wel zo dan heb ik er toch geen tijd voor.
Ik zal misschien nog een leuk verhaaltje gaan publiceren hier, misschien zelfs een aardig dagboekje bijhouden... weet het allemaal nog niet... zal wel zien
reacties (0)

« vorige

Twitter

Recent nieuws

Recente reacties

Zend Certified Engineer PHP 5 Zend Certified Engineer PHP 5.3